Skolan: Gårdagens Hemkunskap

Vi är rätt få i klassen och i veckan har många vart lediga, och då har vi varit en liten klass. På hemkunskapen är vi i grupper, så igår var vi bara fyra med mig, så vi fick jobba själva, det tycker jag är kul. Det var mysigt när vi var så få för vi hade musik på medans vi lagade maten som vi inte brukar ha och vi kunde småprata lite. Jag gjorde jättegod kyckling med basilika röra som jag la in i kycklingen och klyftpotatis med en god sås. Det var supergott, så jag ska göra det hemma. Vi var så snabba så vi åt förre de andra och sen fick jag gå 20min tidigare för jag var klar.

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Skolan: Gårdagens Hemkunskap

 1. Ia says:

  Det ser supergott ut.
  Snygg uppläggning oxå 😋
  Puss 😘

 2. Mormor says:

  Så gott det ser ut och en så fin uppläggning! Proffsigt.
  Puss o kram♡♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *