Skolan: Hk – Jobba själv

Igår onsdags hade vi hemkunskap. Vi jobbar oftast i grupp, men jag har känt ganska länge nu att jag vill jobba själv. Så i onsdags fick jag göra det. Jag tar lite extra lång tid på mig när jag ska göra något praktiskt. Men Helen var med och hjälpte till litet, men jag fixade det mesta själv. Jag bakade lussekatter och pepparkakor, skulle vi göra den här gången. De blev jättegoda. Det stressiga var nog att man hörde alla andra säga ”nu sätter jag in de i ugnen”, också hör man ungluckan öppna sig. Då man själv bara har kommit halvvägs liksom. Men jag fixade det. Det  var roligt att testa. Man fick ta kort om man ville, typiskt att jag inte gjorde det, då kunde jag slängt in en bild här.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *