Skolan: Lovdagen – Back to school

Idag är det min sista lovdag och jag har bara villat upp mig, förutom att Minna och Tomas kom på en liten spontan kaffe, och nu har mormor och morfar precis åkt, för de var här ett tag och fikade lite med oss, så det har varit myspyss. Imorgon börjar jag skolan och det känns bra och roligt, men samtidigt jobbigt att ställa klockan, får se imorgon hur det går att gå upp, men det ska nog gå bra! :) Det ska bli spännande att se vad vi ska göra den här terminen, för vi har gjort klart allt vi höll på med på höstterminen, det är rätt skönt att vi har gjort det, tycker jag, så det ska bli spännande att se vad det blir för något.

Nu har jag också en egen grym Spotify med massor av bra listor som jag kan lyssna på medans jag jobbar. När jag kommer till skolan imorgon igen med min ryggsäck och öppnar mitt skåp, så kommer jag tänka ”here we go again” jipi! :) (Undra egentligen hur många gånger jag har öppnat mitt skåp!) Sen efter den dagen så kommer jag vara inne i hamsterhjulet igen! Yey! :D, och förmodligen helt slut! :) Det är så kul nu när jag har så mycket nya fina kläder att ha på mig i skolan! :) Jag gillar att variera mig lite.

Imorgon fyller min mamma år, när vi börjar skolan, den 11 januari 2016!!! Whoho! :)
Skola 2016, nu börjar vi, jippi! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *