De senaste dagarna

Tjenare blogg läsare!

Elliot fick sin första magsjuka i måndags kväll, när jag hade lagt mig, stackaren, det var jättejobbigt för mig med, för jag var jättetrött och höll på att somna! :( Vi ska inte gå in för djupt nu, men i tisdags var jag inne på mitt rum i en halv dag för att inte Elliot skulle smitta mig, och jag hade stängd dörr hela tiden, för att han inte skulle komma in. Men det hjälpte inte, bakterierna finns i HELA huset! Jag kände mig lite slö och fick ont i benet helt plötsligt i onsdags kväll och så, så vid halv fem tiden fick jag magsjuka jag också, det gick jättefort. :( Slutade klockan tolv, vi satt i min säng sen länge, jag halv sov nästan sittandes, men det var pyte lite mysigt ändå i en eländet och sitta där med mamma.

Iför går var jag trött hela dagen, men mådde ändå okej. Men hade jobbigt att äta. Men idag mår jag mycket bättre i magen, har bara lite träningsvärk, lite trött också. Jag har iallafall kunnat äta lite idag, jippi!  Jag har druckit avslagen Cola, det har varit jättegott, och vatten. Jag har varit jättetörstig igår och idag hela tiden, men nu är det bättre med det också. Jag har inte fått ont i magen eller feber, och det är jag jätteglad för.

Idag kände jag att det är tur att det bara är fredag och att vi har lördag och söndag på oss att vila upp oss på, det är riktigt skönt, två dagar till! Nu när vi mår bättre också, så kan vi bara fokusera på att villa och chilla, härligt!

Bookmark the permalink.

One Response to De senaste dagarna

  1. Matilda says:

    Tur du blev frisk innan skolan började du :D vi ses imon! :) // Matilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *