Skolan: Helt otroligt!

Igår så var det precis en hel vecka kvar tills skolan börjar, (sju dagar), och då börjar vårterminen, helt sjukt! :O :) Jag tallar sanning nu, det känns som att jag har varit ledig i ett halvår, det låter helt knäpp, men jag är knäpp på ett positivt sätt också! :) Den här terminen har gått OTROLIGT fort, alltså snabbaste terminen jag har varit med om! Det känns till och med som att jag var i slutet av sommarlov för ett tagsen, typ som att sommarl0vet och jullovet har hängt ihop, och emellan det har jag haft februarilov, hur är det möjligt?! Det kändes inte så som det gör nu!

Men alltså helt sjukt att jag känner så! Nästan lite sorgligt att en termin i sjuan har gott, bara två och ett halvt år kvar tills gymnasiet, det är helt sinnes sjukt! Och om ett halv år är det liksom sommarlov!! :) Om exet lika långt tid som jag har gått i sjuan nu, så är sommarlovet här, helt sjukt! :D  Ta vara på tiden, säger jag bara!

Bookmark the permalink.

One Response to Skolan: Helt otroligt!

  1. Trevligt!

    Hälsningar
    Abigail Lundgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *