Skolan: På schemat idag – Bada

Nu har jag badat för första gången i det nya badhuset och sett duscharna, jättefint och fräscht var det. Jag badade med Åsa som jag badade med förra året, så det var roligt. Vi var och kommer att vara helt själva i bassängerna när jag badar. Jag har utvecklas jättemycket, jag har fått bättre konditorn märkte jag och Helen på förra idrottslektionen och det tyckte Åsa också, och Åsa tyckte att jag tar benen och armarna samtidigt när jag simmar ryggsim, så det var kul att höra, det gjorde jag inte förra året, sa Åsa. ”Jag har tränat rätt mycket på sommarlovet”, sa jag när Åsa, och Helen sa det ;).

Det var jättehärligt och jättefräscht att bada. Helen satt på läktaren och tittade på mig när jag simmade, så det var kul. Jag har sett fram emot den här dagen jättelänge när jag ska få bada, så idag var jag glad för att jag skulle få badat. jag har fått väntat hela dagen på det här, för att det var på sista lektionen, så sen fick vi gå direkt hem, härligt! :) Min läkare har sagt att det är jättebra att bada för mig och min kropp och extra nu för min kropp, så det var extra extra skönt att bada idag! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *