Skolan: Skolavslutning

Varje år så på dagen innan vi slutar så har vi alltid lärarna mot sexorna i brännboll som alla från FSK-5-orna får titta på. Detta året hade vi ju det på Sandevid för att bakom badhuset renoverar de ju. Men jag var inte med jag satt i min rullstol och hejade på. Varje år klär man ut sig och nu när de var våran tur klädde jag ut mig som prinsessa :)  Jag hade kvar kläder från när jag var liten. Efter det brukar vi alltid få grillad hambörjare på skolgården, det var gått.
Efter maten så satt vi på våra bara stolar i klassrummet och tittade på film. Man fick ta med sig godis men dricka fick man. Jag tog med mig chips. Mums!

Whoho sommarlov!!,…  Jag hann bara åka hem och duscha och klä på mig innan jag skulle till klassrummet. Vi var där klockan fyra och skolavslutningen började fem för vi skulle titta på ett bildspel som en av klassföräldrarna hade tagit ihop med musik, på oss från fyran till klassresan i sexan. Åå vad bra det var, vi var så små i fyran. Också gav Malin oss en ros och en kram, jag gav Helen en fin present som jag alltid brukar göra varje år, så gulligt. Jag åkte ditt med min kompis och vid skolavslutningen kom farmor detta året det var kul, pappa, Elliot, mamma, mormor och morfar. De stod på samma ställe som på alla andra år så jag vinkade på de. Vi sjöng ”Riptide” sist för vi är störst. Sen sjöng vi den fina avslutningsången ”Nu blomstertid nu kommer”. Sen sommarlov. Vi köpte thaimat hem. Det var mycket känslor som kom när vi skulle gå hem. Det är så tråkigt att splitras efter sex år tillsammans med klassen, med alla kompisar. När vi kom hem åt vi för att fira mig, vi åt på altanen och sen körde vi sommar känsla direkt efter avslutningen jordgubbar och glass, mums. Det har varit jättevarmt ute idag, jag kunde till och med gå i linne utan kofta till min kompis och vara barnet under min klänning hela tiden. Det har var det sista året vi gick på den här skolan, var störst på Sandaredskolan och sista året vi hade en skolavslutning på den här skolan

NU ÄR DET SOMMARLOV, WHOHO!

I sommar blir det massor av: Glass, sol, bad, stränder, husvagn, stugor, sovmorgon m.m ! Härligt och skönt tycker jag! :-) Hoppas att du får/har en jättebra sommar! Njut ordentligt! Fortsätt kika in här på min blogg ”för nu startar” jag mitt sommarblogg med massor av inlägg. Outfits och videoinlägg kommer oftast att vara utomhus i sommar m.m, så kika gärna in, tack så mycket! :)

Mina älskade förädlar  ! :)

Mina älskade förädlar
! :)

Sommar outfiten i solen

Sommar outfiten i solen

Brändbolls outfiten

Brändbolls outfiten

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *