Skolan: Veckan innan jullovet

Snart är det julov, och då är det rätt segt i skolan. Nu har vi haft svenska första lektionen och sen har vi egentligen slöjd, men den är inställd idag p.g.a ledig lärare och så efter slöjden så har vi en jättelång rast på 20 minuter där OCKSÅ!!! Så slöjden är bara 60 min men plus den långa rasten som är på 20min efter det, så nu har jag 80 minuters hål!!! Jag sitter inne i klassrummet nu, för ute vid utställningsrummet är det bara stökigt, då blir man bara trött. Det här fick jag veta igår.

Nu på svenskan fick jag också veta att vi har ingen lektion sista lektionen idag HELLER, så då blir det håltimma då med, fast inte så lång, bara i en timma, som tur var, men ändå en timma. Om jag hade taxi så skulle jag få vara kvar här på min håltimma, igen, men nu ringde jag Marko, så jag blir hämtad av Marko istället.

Så han kommer när SO:n skulle börjat. Så idag slutar jag 13:20. Bara en timma efter lunchen har jag, som en lektion då, och innan lunchen 80min hålltima! :0 Det blir två håltimmar idag, långa också, iallafall den som jag har nu. En timma är ju också långt! 90 minuter håltimma sammanlagt idag. Lugn dag och morgon bara en lektion på morgonen och sen håltimma, plus en till på eftermiddagen som gör att vi får sluta tidigare om vi kan och vill, idag! Det blev/blir bara två lektioner idag! Skönt!!! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *