Kevin på besök

I fredags så kom Kevin hit men först åkte jag till han bara lite kort, sen gick vi hem till mig igen. Vi gjorde en video här hos mig. Det var jättetrevligt. Marko och Elliot var på promenad när vi kom till mig, så vi fick lite lugn och ro när vi skulle spela in vår video. Sen satt vi här och redigera i vardagsrummet innan Marko och Elliot kom hem. Efter att de hade varit hemma en liten stund så tog vi en liten paus, men det blev en ganska lång paus vi tog, för sen han vi inte redigera klart, något mer, eller ens titta på hela videon när den var klar, som vi sa att vi skulle göra då.

Elliot var lite blyg först, (som han aldrig brukar vara, fast vi lockade honom, jag och Kevin) så jag och Kevin lekte istället :D, det var jätteroligt, med trams och skratt. Men sen kom Elliot igång och då sprang vi i vardagsrummet och jagade varan och bussade. Sen var vi lite i min säng och bussade, Kevin bar upp honom och ner honom, också busade vi där, det var superkul. Sen gick vi ut här igen och bussade i vardagsrummet. Efter det så var vi i min säng och bussade där en gång till, samma sak igen, det var superroligt.

Sen var det mat och Kevin skulle gå hem, men han ångrade sig, och käkade med oss, lite god pizza, som Marko hade gjort, medans vi bussade med Elliot, b.l.a. Sen satte vi oss i soffan och lekte med datorn, vi hade jätteroligt. Då kom Elliot med en bok, men han var mest intresserad av vad vi gjorde. Så Kevin bar upp han och vi bussade med han i soffan, det var as roligt, det tyckte Elliot med för han gick inte ner en ända gång. Han satt lite överallt, i mitt knä, i Kevins knä, emellan oss, också kröp han över hos, han ställde sig upp, flera gånger, ja, han var överallt och ingenstans, kan man nog säga. Han tyckte det var skitkul, och vi med. Kevin höll koll på han hela tiden så att det inte hände något, men samtidigt hade vi skitkul och skrattade hela tiden.

Marko fick lite egentid när vi lekte med honom överallt, för han behövde inte hjälpa oss/Kevin med Elliot eller någonting, vi fixade alltihop, som sagt. Det var sååå roligt! Sen gick Elliot och la sig och då var klockan ungefär halv åtta, så då var det försent att redigera, så då gick vi och plockade ihop Kevins saker, också följde jag med han ner, också gick han hemåt. Det var sååå roligt i fredags, vi hade så roligt med precis ALLTING!!!

Det kändes som att vi hade redigerat jättelänge, men vi hade bara redigerat i tre minuter i videon, det kändes som vi hade redigerat  jättelänge, det hade vi också, men inte i videon. :)

Kevin redigerade klart den under helgen, här kommer videon också! Överraskning, WHO!
– Intervju 2

https://youtu.be/YGe0yefzDRY

Bookmark the permalink.

One Response to Kevin på besök

  1. Daniel Larsson says:

    Ni två är ju grymt duktiga när ni gör era videos på var sitt håll, men när ni gör något ihop tycker jag det blir ännu bättre! Helt fantastiskt bra! Hoppas det inte tar nio månader innan ni gör nästa video tillsammans. Bra jobbat!!! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *