Tredje advent

Tredje advent idag, det börjar närma sig julen nu, mysigt. Idag har vi tänt tredje ljuset. Idag har vi varit hos Hille och Anders, vi fikade lite adventsfika där, och barnen lekte så fint, Elliot hade jätteroligt. Vi hade lite glöggmys, med deras hemmagjorda pepparkakor, och sånt, det var mysigt! Nu är vi hemma. Det var jättehalt när vi åkte dit och hem, de varnade förr det idag.

Julen och advent är till för att umgås och mysa med vänner och familj. Det är kallt idag, men det är ändå plus grader i december!!! Det känns som att det inte är så nära jul nu. Det ska ju vara snö på julafton!!! Förra året så snöade ju det på dagen på julafton, då blev jag glad! Om det inte snöar förre julafton i år, så måste det snöa på julafton, snälla! :)

Igår så var vi i Knalleland för att jag skulle handla julklappar till alla julklappspelen som vi ska ha i år (ALLA). Vi var på presentknallen, och där hittade jag alla mina tre grejer, det var så billigt och ändå bra grejer där. Det var stort och öppet också. Så nu är det skönt att jag har de grejerna avklarade också, också i samma billiga affär också, helt otroligt!!! Kan verkligen rekomenderas om ni letar efter fina och billiga julklappar! Igen vet vad jag har köpt, muhaha!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *