Skolan: Misstaget idag

Igår var det också jättehärligt att läsa hela dagen med min filt runt mig, det var så härligt, men gud vad man blir slö när man läser. Nu har jag läst jättemycket ur min bok, jag är nästan värdig, den var jättetjock. Jag hade med mig fika igår med.

Idag fick jag igen sovmorgon så nu sitter jag i skolan, för att vi har lucia i aulan idag på morgonen. Ska vi titta på lucia. Den börjar kvart över nio, men jag trodde den började som vanligt 8:20, så mamma ändrade taxin som vanligt. Fast hon hade bara behövt andra den lite, för jag började inte förrän nio!!!! Helen kom fram och sa det till mig nu, vad gör du här? Det visste jag inte så hon sa det till mig. Så nu hänger jag här i onödan!! Nu har jag håltimma’ i skolan!!! Det är helt tomt i skolan, och i korridorerna, och i upphållningsrummet som jag sitter i nu!!!

Min sovmorgon! Lite sovmorgon, men ändå sovmorgon!!!! Jag har gjort världens största misstag idag, fredagen före/innan jullovet och julavslutningen också, hade jag kunnat få sovmorgon!!!! ;(

Typiskt! :( :)

Dagens inlandsproblem! ;)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *