Skolan: Elevensval 2 heldagar

Till skillnad från mellanstadiet så har vi två hela dagar med elevensval. Jag valde läsmys, så förra veckan så var vi i det klassrummet som vi skulle vara i för lite information. Hon sa att vi kommer ha skönare stolar då för de stolarna är inte sköna där inne kan jag säga det sa hon med, vi fick ta med kuddar, filtar, fika och bara mysa till det.

Så idag var det elevens va,l så idag tog jag på mig myskläder på morgonen. gillar inte jeans, jag glömde kudde men jag hade filt som jag snurra in mig i när jag läste och så hade jag med mig lite fika med julmust, mums.  Vi pratade först om våra böcker i grupp, men sen fick vi läsa själva hela dagen med raster och lunch, också fick man fika när man ville. Imorgon så är det lika igen i en hel dag, det är jättesönt, det har varit så mycket här i höst, så det är bara gött att slappna av två dagar här. och bara läsa.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *