Andra advent

Andra advent idag, vilket betyder en vecka närmare jul. Tita vad min advents kalender är hos pappa, det är små paket som jag får öppna varje dag som jag är hos pappa, jag hade det föra året med, det är jättemysigt. I torsdags när jag kom hit så var balkongsbelysningen uppe och i mitt fönster hängde det en jättestor adventsstjärna som jag aldrig har haft innan, den var jättefin, jag blev paff att den var så stor. Förresten, nu har jag tittat på advetskalendern, den verkar intressant och bra, har ni gjort det än?

I fredags så hade jag och Jenny tjejmys, vi tittade på idol finalen och åt kina mat, det var jättegott. I helgen har vi bara varit hemma i ovädret och myst, jag har trott att jag skulle regna och blåsa bort. Jag tittade på en film idag, den var jättebra. Igår tittade vi på så mycket bättre och åt god mat, sen åt jag jättegott godis :), hoppas att ni hade en bra kväll igår! :)

Nu har det blivit mycket jul på min blogg, men det tycker jag är mysigt.  Jag kom på idag att jag har bloggat första advent och andra advent detta året, och jag tycker att det är rätt mysigt att bara prata lite allmänt om julen med er, och ha det lite mysigt. Vill ni att jag ska fortsätta med det varje söndag till jul? Det vore jättemysigt.

Jag har en till fråga till er? Jag har en idé, vill ni att jag ska göra inlägg som inte handlar om något speciellt, ex när jag gjorde inlägget ”Chit chat med mig” eller som det här inlägget, alltså att det inte behöver handla om något speciellt eller ha någon specifik rubrik alltid, utan att vi bara prata lite om allt möjligt, t.e.x om något spännande eller roligt som har hänt, som jag bara måste berätta för er. Kanske inte varje vecka eller varje dag, bara någon gång ibland, vad tror ni om det? Det kanske blir lite chill på bloggen då, fast ändå spännande och roligt, eller? Skriv gärna en kommentar om ni tycker att det låter som en bra idé, och skriv gärna frågor till mig, som ni vill att jag ska ta upp i mina chit chats inlägg, det vore jättekul :). Tack! :)

Ha en fortsätt trevlig kväll!

Min stora julstjärna!

Min stora julstjärna!

Paket :)

Paket :)

Bookmark the permalink.

2 Responses to Andra advent

 1. Matilda says:

  Jag tycker att det låter som en jättebra idé med att skriva ett inlägg varje söndag fram till jul och skriva inlägg som det som hette chat chat med mig. Tack för en jättebra blogg :)

  • Alice says:

   Hej! :)
   Tack för att du kommentar! :) Jag har skickat ett mail till dig som du gärna får läsa och svara på. Tack så mycket!
   Mathilda

   //Alice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *