Nya skor + Skola

I tisdags var jag på ortopeden med Marko och Elliot, Elliot som sprang omkring där och var jättesnäll hela tiden. Innan vi kom in så lekte han med massor av spännande och coola leksaker i ett rum i väntrummet, det tyckte han var roligt. Jag fick de snyggaste ortos skorna i hela världen. Vi hade en lugn dag i skolan i tisdags också för vi fick håltimma i 80 minuter när jag kom tillbaka, det kändes som att vi hade det hela dagen. Jag missade hela tyskan också för att jag var på ortopeden. Efter håltimman så var det lunch och sen hade vi  en kort matte och sen det sista var det bästa på hela tisdagen, bad!!! Sen fick jag gå hem, perfekt! :) Lugnaste tisdagen hittills ! :)

Snygga skor va? De ser ut som vanliga skor ju!!!

Snygga skor va? De ser ut som vanliga skor ju!!!

20151203_163345

Elliot

Bookmark the permalink.

One Response to Nya skor + Skola

  1. Eva says:

    Oh vilka tuffa kängor! Jättefina! Va kul Alice!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *