Spontant på stan

I tisdags så tog pappa med mig ut på en liten sväng, jag hade ingen aning om vad vi  skulle göra, han frågade mig vad jag ville skulle göra, jag hade ingen aning, men vi åkte in till stan också gick vi in på hemmakväll och köpte några filmer. Sen hade jag ingen aning om vad vi skulle göra, så gick vi förbi LaCopita, fast då vände pappa fort och så gick vi in på La Copita, också sa han ”Daniel, jag har bokat bord för två”, jag blev helt förvånad, och glad, han hade en plan!!

Vi fick ett bord inne i hörnet, det var jättemysigt. Vi beställde tapas som vanligt när vi är där. Vi satt och snackade och hade jättemysigt. Maten var jättegod som vanligt. Sen tog jag en jättegod efterrätt med glass, innan pappa körde mig till mamma igen. Tack för en jättemysig kväll på en vardag, pappa! :) Bra start på månaden, första december! :)

Tapas

Tapas

Efterätt

Efterrätt

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *