Skolavslutnig med alla

image

I tisdags var det skolavslutning.Förre och efter samlades vi i klassrummet, förre fick inte föräldrana vara med men efter fick de det. Jag såg Ann, vi pratade i lufften. 4b (vår klass) var först det var skönt! Sen åkte jag Jenny och pappa till Lacopita. Jag hrde att det sa, hittar hon ditt eller? När vi satt i bilen. När vi var fame, ställde jag mig vid pinoki och pappa tittade på bilen, fö att mamma skulle hinna smita in. Sen gick vi in, då sa han bord för 5 och jag rykte till. När vi kom in där vid första bordet, satt Marko där och jag blev glad, överaskning roppa de! Sen kom mamma, jag satt jämte det! Jag fick ett par foppa tofflor av pappa och Jenny! Det var jätte mysigt och trevligt! ( jag läste igenom men det gick inte och ändra!)

Bookmark the permalink.

One Response to Skolavslutnig med alla

  1. Annelie says:

    Ja det var verkligen en mysig kväll! Klart man ska fira in sommarlovet :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *