Skrea strand & livet här

Nu är det kväll :-). Vi gick från mormor och morfar ganska sent igår, men vi satt ute hela tiden. Jag fick Elliots matstol i mitt knä. Herregud vad varmt det är. Igår var det så varmt så vi blev helt matta, och på stranden gick det inte att vara, det var ju varm och så men, det gick inte att vara där för att det blåste så himla mycket så vi gick upp, men vi satt där en liten stund i alla fall. Men i måndag var lite svalarare men ingen blåst så det kändes ju ännu varmare än igår, men det var det ju inte, då badade jag ju också (i tisdags, igår), tur att det blåste igår, annars skulle jag ”dött” i värmen. Idag var det lite mer lagom temratur (som tur var) så vi åkte in till Falkenberg och fikade lite, och shoppade. Jag shoppade tre tröjor som jag visar sen, jättefina var de tycker jag. Det var jättemysigt. Sen åkte vi hem och senare på eftermiddagen gick jag ner till stranden med mamma långt upp i sanden och chillade i en timme oplanerat. När vi äntligen kom upp så grillade vi och åt.

Vid middagen kom mormor och morfar spontant förbi för de skulle gå och käka med några kompisar som bor här i stug ”byn”. Imorgon kommer de och fikar här med oss, det blir mysigt! I måndags badade jag, det var bra att jag gjorde det, för i tisdags blåste det så, och då blev det ju mycket mer vågor, men i måndags var det helt vindstilla och vattnet var helt stilla (inga vågor). Så jag tänkte, man får ju passa på när det är både är vindstilla i luften och i vattnet (inte några vågor), eller hur? :) Första dagen vi kom så var det så fint och jag badade i havet första dagen som vi kom hit, som sagt,  helt otroligt :). I måndags kväll när det var så varmt så satt vi ute hela kvällen förre och efter Elliot hade gått och lagt sig. Det var helt otrolig. Jag och mamma gick en kvällspromenad efter maten till stranden. Så mysigt med kvällspromenad, plus att vi gick ner till stranden, och så fint det är här på kvällen.

När vi kom tillbaka var klockan bara åtta så vi satt ute mer tills klockan ända var 22:00, OMG, så länge har vi aldrig suttit ute i sommar hemma, jo…bara en enda kväll, men…en kväll hallå… och vi hade bara linne på oss när vi satt ute här på kvällen ända till 22:00, äntligen sommarkvällar! Som vi har längtat efter dem. Och nu sitter jag ute och bloggar också. Jag lägger ut en bild här nedanför när jag och mamma har våran mysiga strandpromenad. Det var härligt att gå barfota i sanden på kvällen också, inte bara på dagen när hettan är som bäst :). Vi gick lite på stranden då, det var verkligen supermysigt.

Igår var det lite för varmt tyckte jag, tur att det inte var så idag då. Ha en bra kväll! :-)

Första kvällen

Första kvällen

Fick inte med hela stranden på kortet, tog bara en del, så mycket som jag kunde. Skrea stranden är gör lång ju! :-)

Fick inte med hela stranden på kortet, tog bara en del, så mycket som jag kunde. Skrea stranden är gör lång ju! :-)

Bookmark the permalink.

One Response to Skrea strand & livet här

  1. Pappa Daniel says:

    Det ser härligt ut på Skrea-stranden! Du är verkligen GRYMT BRA på att tajma in de rätta dagarna vid kusten när det är riktigt pangväder! :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *