Skriva en ny bok?

Jag har funderat på en sak, vad tycker ni om att jag börjar på en ny bok?Fast en uppdatering av min förra bok. Jag tänkte först att jag kunde börja på en när jag blivit vuxen. Men OM jag kommer in på riksgymnasiet så tänkte jag att det kanske vore kul att skriva om den resan, när man är i den. Så man inte glömmer av allt när man ska skriva om den tiden när man blir vuxen. Det är coolt också att skriva om skidresan i tvåan i boken. Sen vet jag inte än, för det kanske blir väldigt meningslöst att skriva bara om Riksgymnasiet i en bok, så isåfall tänkte jag kanske börja min vuxenbok med att börja skriva om Riksgymnasiet. Vad tycker ni om den idéen? Isåfall kommer jag att ha en bok när jag föddes fram tills nu, och sen har jag en bok med Riksgymnasiet och mitt vuxenliv i. Vore det inte kul? Roligt att ha sen. Tipsa gärna om idéer.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *