Slottskogen på höstlovet

I måndags åkte jag, Wilma och två personal till Slottskogen. Vi kände att det vore roligt att hitta på något och eftersom att det bara är jag och Wilma kvar här fram till torsdag så skulle det gå bra och åka iväg. Det var även en jättefin höstdag i måndags så det passade jättebra. Det var jättelängesedan som jag var i Slottskogen så jag kom knappt ihåg hur det såg ut. Vi åkte in med spårvagnen ungefär vid halv tre tiden, så vi kom dit typ lite efter tre för det tog drygt en halvtimme dit. Det var så mysigt att bara gå där, så fin skog, alla fina träd, de här orangeröda löven som låg överallt på marken och eftermiddagssolen som tittade fram igenom träden, det var en mycket härlig stund att bara gå där och titta på den vackra naturen. De djur vi kollade på var pingvinerna och sälarna. Vi skulle gå upp till några andra djur men det var en brant backe upp dit och jag bara slirade med Elof pågrund av de hala löven, så dit kom vi inte upp. Det började skymma när vi var där eftersom att vi kom dit lite senare på eftermiddagen. Det var mysigt.

När vi hade gått en bra bit skulle vi avsluta med en fika. Vi gick till ett fik men tyvärr höll de på att stänga. Men personalen sa att vi kunde få lite varm oboj efter maten om vi ville. Vi åkte hem, och när vi gick ut från Slottskogen började det bli ännu mörkare och de här mysiga lamporna som är runt Slottskogen började tändas, så mysigt. Så vi åkte hem efter vår mysiga promenad i Slottskogen.

Ni som läste mitt förra inlägg vet att jag beställde fetaost och bacon paj i måndags, så det åt jag och Wilma när vi kom hem, den var otroligt god! Sen tog vi lite varm oboj på andra sidan och satt och snackade med personalen där en bra stund, det var så mysigt. De fick inga larm och de gick inte iväg eftersom att det bara var jag och Wilma där på hela Storås, så vi satt bara och pratade, så härligt.

Sen gick jag och Wilma ner och kikade på tv hos mig.

Så fint! <3
Älskar detta!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *