Storås, allhelgona, Gbg

Jag har en hel vecka framför mig med ledighet och avkoppling, så härligt. Vad ska jag hitta på då? Jo, som ni läste i mitt förra inlägg så började jag lovet hemma, i helgen alltså. Åt ost och charkbricka på fredagen och var på kalas hos mormor och morfar i lördags, en underbar helg.
Mamma körde tillbaka mig till Storås igår. så jag ska vara där halva lovet, de stänger elevhemmen på torsdags så jag åker hem på torsdag morgon. Det blir ju lite flängigt eftersom att jag åkte hem i fredags, åkte tillbaka till Storås igår och sen ska jag åka hem på torsdag igen. Men jag känner att det är roligare att vara där än hemma, för här hemma är ingen hemma, och det är mysigt att vara på Storås när man är ledig tycker jag.

Under hela lovet är det bara jag och Wilma som är kvar på båda husen med all personsalen, det kommer bli så mysigt och lugnt (eller lugnt och lugnt, det kan diskuteras :)). Personalen sa att de skulle göra en brunch bara för oss två och personalen i veckan, väldigt lyxigt, så jag hoppas att de håller sina ord! :)
Vi har även fått bestämma mat en dag var, jag beställde fetaost och bacon paj ikväll, det har jag aldrig ätit så det ska bli spännande, jag älskar paj, fetaost och bacon så vad kan gå fel liksom? :) Jag och Wilma kommer att äta tillsammans på mitt hus. Det blir ju mycket tid med personalen, så det kommer nog att bli mycket prat och härliga garv tror jag!! När jag och Wilma kommer igång med personalen, oj oj oj, sjuk nivå på humor, haha! Det är underbart!

En personal frågade vad jag ville hitta på, och då gav jag som förslag att jag och Wilma med personal kunde åka till Slottskogen på måndag (som idag då), så igår när jag kom till Storås bestämde vi att vi gör det, så jag och Wilma med personal ska åka dit idag, så mysigt. Sen på tisdag ska jag och min ledsagare träffas och åka in och äta lunch i Göteborg, jag tror att det blir sushi för båda vi älskar sushi, så det blir mysigt. På onsdag har jag och min logoped bestämt att vi ska ha vårt pass trots att jag är ledig, hon kommer ut till Storås. Hon har aldrig varit där, så det blir kul att få visa henne Storås. På onsdag har jag inget annat planerat som det ser ut nu.

På onsdag åker Wilma hem till sig, så då blir det bara jag kvar, jag och personalen ensamma till torsdag, hahah, det kommer att kännas konstigt, men det blir säkert roligt ändå, mycket garv! :) Eftersom att jag valde att inte åka hem på onsdag kväll utan på torsdag morgon istället var för att det kändes så kort tid att bara vara på Storås från söndag till onsdag, så nu får jag hela onsdagen där också.

På torsdag och fredag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ta det lugnt där hemma. Kanske hänga med Kevin.
På lördagen är det allhelgona och då är det dax för vår tradition igen med släkten, gå till kyrkogården med Janette och Martin och Björn och Gunilla. I år kommer inte Peppe och kusinerna vilket är lite tråkigt tycker jag, men som tur var träffades vi som sagt i lördags. Det är inte säkert att Gunilla kommer heller tyvärr, men vi får se vilka som dyker upp. Det är säkert att mormor och morfar och Janette och Martin kommer iallafall, och kanske Björn, så det blir mysigt. Vi ska äta mormors köttgryta såklart som vi alltid gör på allhelgona, varje år, den är så god. Allhelgona är faktiskt en utav mina favorit högtider, det är så mysigt att träffa alla, gå till kyrkogården när det börjar mörkna och sen äta middag ihop. Jag uppskattar det så mycket.

Detta blir nog en jättebra vecka! Det skönaste är att få lägga sig när man vill, få sovmorgon varje dag och få sitta och äta frukost länge.
Ska ni göra något speciellt?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *