Som ett nytt rum

Vi har hållit på att tapetsera i huset, eller rättande sagt tapetseraren (eller vad det heter) har gjort det. Men iallafall så har jag valt en egen tapet till mitt rum, coolt, det är en fondvägg så de andra väggarna är tapetserade också fast de är vita då. Så när jag kom hit i torsdags så låg alla mina saker i kartonger. Så igår efter jag och pappa hade varit ute så rensade jag och Jenny här inne och det har jag nog aldrig gjort här inne tror jag inte. Jag säger bara…HEREJÖSSES VAD MYCKET SAKER JAG HAR!!! Vi satt här med massor av grejer runt omkring oss, också fick jag säga ”släng, spara, släng, spara”. Men nu är det rent och snyggt och vi har rensat i ALLA lådor, skönt. Det var roligt att sätta upp allt ting och inreda. Det blev jättefint och fräscht här inne, så rent har jag nog aldrig haft det innan.

Jag har nya fina påslakan också, och en ”ny” klocka på väggen, det blev coolt. Jag vet inte om jag har sagt det innan men jag hade en saccosäck här innan, den har vi tagit bort nu och så har jag fått en fåtölj istället, den är jätteskön och sitta i och det blev jättefint och ännu mysigt här inne nu, tycker jag. Jag är så nöjd! Just nu sitter jag framför min fina fondvägg och lyssnar på go musik ur mina högtalare som pappa hjälpte mig att koppla in igår. :) Nice va?! :)

Nu är ni nog nyfikna på att se hur det blev, tror jag! Då kommer det här! :)

Hyllan och fåtöljen kom tyvärr inte med!

image

Alla läpprodukter jag och Jenny hittade i mitt rum under rensningen :D Helt otroligt! :D Alla luktar så otroligt gott! <3 Jag önskar mig fler, noot! :D :)

Alla läpprodukter jag och Jenny hittade i mitt rum under rensningen :D Helt otroligt! :D Alla luktar så otroligt gott! <3
Jag önskar mig fler, noot! :D :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *