Skolan: Mycket håll i veckan

Denna veckan har varit den lugnaste veckan hittills, tror jag. Vi har haft så mycket håltimmar, för att lärare har varit sjuka och borta. Vi fick håltimma i en timma i tisdags på en no lektion plus lunch sen, för att Jonas var sjuk. Sen i onsdags hade vi inställd träslöjd för att vår träslöjdlärare var sjuk. Slöjden är 60min men vi har en jättelång rast innan lunchen, så jag passade på att åka hem och äta lunch med Marko och Elliot, det var mysigt, för att vi hade det längsta hållet every, i två timmar!!! Det var första gången jag åkte hem på ett hål. Det var skönt. Sen var det bara två lektioner kvar tills vi slutade, så vi hade bara tre lektioner i onsdags, skönt. Och i torsdags var so inställd, men då åkte jag inte hem för då hade vi en timma och sen hade vi idrott. Plus att jag hade sovmorgon igår! :)

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *