Sommarlördagen

I igår var det en helt fantastiskt dag, ännu bättre än det var i torsdags och fredags tror jag, det var underbart. På morgonen vaknade jag av blå himmel igen, så härligt. Efter frukosten åkte vi ner till sjömarkenstranden och hade lite picknick också fick Elliot leka av sig på lekplatsen. När vi kom hem åt vi lunch, sen åkte jag och mamma och handlade, sen var vi bara hemma resten av eftermiddagen och njöt av solen på gräset och tog det lugnt.

Mormor och morfar kom till oss klockan tre också fikade vi lite sen gick grabbarna in och tittade fotboll. Jag, mormor, mamma och Elliot var ute och grejade, jag och Elliot åkte Elon och vi sprakade fotboll b.l.a. Sen hade vi årets första grillkväll med de och satt ute på altanen för första gången i år och åt, det var så himla mysigt. Jag tror att det var årets varmaste dag igår, för när solen gick i moln så blev det inte kallt, och på kvällen satt vi bara ute i linnen och snackade, länge också, så gött. Igår kändes det på riktigt som att jag hade sommarlov, sådan skön sommarkänsla jag fick igår, och det gjorde nog mycket också att mormor och morfar kom och hade grillkväll med oss tror jag. Igår så kunde jag inte kunna tro att jag skulle till skolan på måndag.

Jag har varit en dag före denna långhelgen, så i torsdags trodde jag att det var fredag osv, igår trodde jag att det var söndag så det var skönt att inte behöva gå upp idag. Tur att jag inte var en dag efter, det skulle varit jobbigt annars ;).

Vilken fantastisk långhelg jag har haft, blå himmel varje dag när jag vaknar och kunnat gå i t-shirt hela helgen för första gången på detta året, hur gött är inte det? Jag har typ bara sovit inne denna helgen, resten av tiden har jag varit ute, så underbart!:)

Den här helgen kommer jag minnas länge! :) <3

IMG_6229

Sjömarkenstranden

Sjömarkenstranden

Från balkongen på eftermiddagen/kvällen.

Från balkongen på eftermiddagen/kvällen.

Brorsan och syrran sitter i gräset! :) <3

Brorsan och syrran sitter i gräset! :) <3

Mycket premiärer har det blivit i helgen! B.l.a att gå i sådana här skor, och  barfota i de också! Härligt:)

Mycket premiärer har det blivit i helgen! B.l.a att gå i sådana här skor, och barfota i de också! Härligt:)

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *