SOMMARLOV!

Äntligen, nuuu är det sommarlov! Igår var första dagen på sommarlovet och det kändes så skönt att kunna sova ut och sen göra precis vad man ville, men det kändes också lite overkligt måste jag säga. Efter allt slit och kämpande i skolan, behöver jag nu inte göra ett skit om jag inte vill.

I måndags var en lugn dag, betygen var ju satta så jag hade bara en lektion. Den tog jag dessutom på distans, jag tänkte att det var onödigt att åka till skolan för en lektion. Lektionen var från 10:40 till 11:40, så jag fick både sovmorgon och en hel eftermiddag ledig.
Om ni tror att jag tog det lugnt i måndags så tror ni helt fel!
Jag städade och packade i fyra timmar, fyra timmar, ja ni hör rätt! Från klockan 12 till klockan 16 höll jag på. Vi ska ju alltid städa vårt rum och badrum innan vi går på sommarlov. Ni som känner mig vet att jag är noga när jag städar och att jag vill göra allt själv. Efter de fyra timmarna var jag helt slut. Så nu är det skinande rent när jag kommer tillbaka i höst. Packningen, den ska vi ens inte prata om…så mycket packning! Jag fyllde ju upp hela taxin i tisdags när jag åkte hem. :)

I tisdags var det avslutning. Nu i Corona tider har vi det klassvis i våra klassrum. Skolan hade gjort en sommar powerpoint som de brukar göra med lite sång och tal från rektorer och så. Medans vi såg den fikade vi lite med klassen.
Det var en mysig skolavslutning som avslutades strax innan klockan elva med att önska alla en glad sommar.

När jag kom hem till Storås hade jag inget att göra förutom att tömma mina sopor och dra ut alla kontakter. Jag hade ju gjort allting i måndags så allt var klart, typiskt mig…..och min taxi gick inte förrän klockan tre. Så det var alltså tre och en halv timma kvar att göra ingenting på…suck. Men jag gick upp och åt korv till lunch tillsammans med mina huskompisar. Sen satt jag där uppe och pratade med Storåspersonalen i typ tre timmar, det var trevligt, ett bra Storåsavslut på terminen. Jag och en personal gick ut en härlig promenad lite senare,, vi gick bara upp genom skogen och tillbaka, så ingen stor runda. Jag var så himla trött så det var skönt med lite luft.

Sen kom taxin och då var det dax att ta in ALL min packning i bilen och Elof, tur att det var en stor bil!
Jag och den personalen som var där önskade varandra en fin sommar, också åkte jag iväg på mitt 10 veckors härliga sommarlov! :D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *