Spa och tjejkväll

Igår hade jag och Jenny spa som jag sa igår. Det var jättemysigt, vi satt i bastun mycket, hårinpakning, ansikskrämer, aniskmask m.m. Sen satte vi hos framför tv soffan och åt lax och spenat, mums, medans vi skrattade på America’s Funniest Home Videos. Efter den goda maten så åt vi lite stjärnor (som jag hade beställt ;)), chocklad, lakris och lite goda runda färgglada godisar, jättegoda (vet inte vad de heter :)).

Sen målade vi naglarna och jag målade mina naglar röda, jag behövde verkligen det :). Tack för en mysigt spa kväll Jennny, det var jättemysigt tyckte jag! :)

Mums! Här har du vårt godis, se om du känner igen de färgglada runda godisarna som jag inte viste namnet på :)

Mums! Här har du vårt godis, se om du känner igen de färgglada runda godisarna som jag inte viste namnet på :)

Mums! :)

Mums! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Spa och tjejkväll

  1. Annelie says:

    Låter som en toppenmysig kväll. Perfekt avslut på denna förkylningsvecka! Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *