Storås, affärsrundor, ensam

Resten av veckan på Storås chillade vi bara. Jag skulle ju ut och äta sushi med min ledsagare i tisdags, men på morgonen smsade hon mig och sa att hon hade blivit sjuk, så det var tråkigt. Jag hade då gått upp onödigt tidigt, jag hade behövt sova längre eftersom att vi satt uppe länge med nattpersonalen i måndags, men ja ja. Det var ju så fint väder i tisdags, så jag, Wilma och Anneli gick ut och gick en sväng på eftermiddagen, men vi gick bara och kollade i mataffärer och på leksaker. Först var vi på Ica Maxi och sen på Netto, så det blev direkt ingen promenad. Jag vet ärligt talat inte vad vi höll på med, haha, :) men det var roligt att gå och kika ändå.
När vi kom tillbaka tog jag en varm dusch. Sen klockan fem åt vi middag på Wilmas hus. Det blev korvstroganoff och pasta, den var så god. Hon som hade gjort den hade haft lök i och senap, att ha lök i var nytt för mig men den blev extra god då. Anneli hade köpt lite glass när vi var på Netto, så det bjöd hon alla på efter maten, det var snällt.

I onsdags sov jag till halv elva, det är länge för mig, men det var skönt. Jag och Wilma hade pratat om att äta frukost tillsammans på veckan, men det dumma är att hon brukar äta frukost efter mig, så vi går om varann. I onsdags skulle Wilma åka hem så hon åt frukost lite tidigare, men då sov ju jag…typiskt. Men hon var så snäll så hon kom upp till gemensamma och höll mig sällskap när jag åt frukost. När jag ätit upp började hon äta på sin lunch, så vi satt där länge och pratade, mysigt.

På eftermiddagen kom min logmoped till mig och vi hade vårt pass, och hon fick se hur Storås såg ut.
Sen när Wilma hade åkt var det bara jag kvar, så jag gick upp och pratade med Ann-Sofie och Patrik som jobbade på min sida. Det kändes lite konstigt att vara på Storås själv. Jag hade bestämt att jag ville ha omelett till middag, jag tänkte att omelett är bra, för då blir det inga rester och personalen behöver inte stå och laga värsta middagen för min skull.
Jag hjälpte till med omeletten. Det blev lökomelett och på omeletten smullada jag över massor med fetaost och bacon, det var jättegott. Personalen på andra huset kom över och satt och åt med oss. Det blev mycket härligt snack.

På torsdagen gick jag upp klockan halv nio för taxin skulle gå runt halv elva hem. Jag gick över till andra sidan för där var all personal. Så jag åt frukost, packade klart och åkte hem när taxin kom.

Det var underbara lov dagar på Storås, så roligt vi har haft, jag, Wilma och personalen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *