Storås sleepover med mamma

Bloggandet går lite segt nu som ni kanske märker, men jag har ingen tid på vardagar. Det är så mycket man ska göra hela tiden och det är mycket i skolan osv. Plus att det händer inte så mycket på vardagar, vardagslivet rullar på i vanig visa, då finns det inte så mycket att säga.
Men om ni vill följa mig lite mer intensivt, så är ni välkomna att följa mig på Instagram där jag heter @alicesgrimmscpliv.

I fredags kom mamma till mig på Storås, vi hade nämligen bestämt att hon skulle sova över hos mig. Det hade jag sett fram emot så mycket ända från det att vi bestämde det. Jag tror inte att mamma har kommit och sovit över bara så där, utan det har varit om vi ska på något läkarbesök dagen efter eller något sådant.

När mamma kom vid femtiden i fredags tog vi det mest bara lugnt, drack lite kaffe och pratade. Sen åkte hon och köpte sushi i Angered, vad annars skulle vi äta, om det inte var sushi liksom! :)
Jag dukade upp bordet där ute i min lägenhet och när mamma kom med sushin satt vi där och åt den goda sushin, det var supermysigt. Det blev en lång middag med mor- och dotter snack om livet, så underbart.
Sen dukade vi upp lite fredagsmys på mitt rullbord i trä som jag har (det smarta träbordet som jag använder till teet om ni minns).
Jag var i affären i onsdags och köpte lite goa grejer som vi kunde lyxa på. Jag köpte den nya popcornchokladen (har ni provat den? Den är sååå god), Sen köpte jag varsin briska, kex med smak av salt och peppar och en brieost. Jag älskar kex och brie, det är så gott och lyxigt tycker jag. Jag kände mig så vuxen när jag var i affären och köpte brieost och kex! :) Vi satt och mumsade på det medans vi slökollade på Talang.
Sen gick vi och la oss, mamma sov i en tältsäng bredvid mig, det var så mysigt.

På lördag morgon tyckte vi båda att det var skönt att sova och när vi vaknade så visade klockan 10:40, haha. Varken jag eller mamma har typ aldrig sovit så länge. Men det var skönt med sovmorgon.
Jag gick upp till den gemensamma lägenheten och fick hjälp med frukost ner till mig för jag ville såklart äta frukost med mamma. Det blev en lång och härligt frukost, eller frukost och frukost, det var väll typ lunch, hahaha.

Det är fantastiskt härligt och lyxigt att vi hade hela lägenheten för oss själva eftersom att jag ju bor själv. Det var så lugnt och vi kunde bara vara och göra precis vad vi ville. Det kändes som att vi var i en alldeles egen lägenhet, jag behövde ju ingen hjälp av personalen heller för mamma var ju där. Så det var väldigt lyxigt att bara va, bara vi två.
Plus att min lägenhet ligger ju så fint, så vi hade utsikt över hästarna och ängarna.

Efter långfrukosten gick vi ut en långpromenad. Jag ville visa mamma den rundan som vi brukar gå med Storås, så i lördags passade det ju perfekt.
Mamma tyckte också om den rundan precis som jag gör, så i lördags gick vi 5 km innan vi åkte hem, det var ett bra avslut på ett fantastiskt mysigt dygn. Jag följde med mamma hem som ni kanske förstår, det var härligt att komma hem än fast det blev mycket fram och tillbaka, för igår åkte jag ju tillbaka till Storås igen.
Vi åt ost-och chark i lördags och tittade på mellofinalen, vad tyckte ni om finalen?

En underbar helg som sagt, nu ska man ladda om inför ännu en vecka i skolan och SJÄLV på Storås.

Fredagsmys <3
En vacker promenad runt Storås en lördag i mars :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *