Lyxig matvecka på Storås

Denna veckan har varit min matvecka på Storås. Det betyder att man får bestämma mat måndag till torsdag. En fisk-, kyckling -, vego- och en kötträtt. Eftersom att vi är tre som äter i mitt hus så få jag bestämma mat vart tredje vecka. Jag älskar när jag har mina matveckor.

Vi har matpärmar på storås med matkategorier och massor utav recept som jag brukar titta i, det är väldigt mycket olika rätter vilket är kul. Men denna veckan ville jag också söka lite på nätet, det finns ju så otroligt mycket recept och tips på nätet. Jag hittade därför bara en maträtt på nätet som jag tog.

Här var min matvecka:
Måndags, vego: Halloumiburgare med hemmagjorda klyftpotatisar.
Det var sååå gott, jag älskar halloumi burgare. Dessutom gjorde en personal jättegoda klyftpotatisar, de blev så krispiga och goda.

Tisdags, fisk: Krämiga currynudlar med lax och paprika
Den här maträtten hittade jag på nätet och tyckte att den lät god och spännande. Jag ville prova något annat som jag aldrig ätit innan.
Det var väldigt gott, personalen hade stekt laxen ganska hårt så den blev jättekrispig och god. Currynudlar med paprika var också spännande smaker.

Onsdag, kyckling: Stekt kyckling med potatismos och stekta championer
Jag hade svårt att komma på någon kycklingrätt så det fick bli ganska simpelt, men det var gott. Dessutom älskar jag stekta championer.

Tyvärr glömde jag ta kort på onsdagens mat!

Torsdag, kött: ugnspannkaka med kassler och spenat
Vist låter detta intressant? Det tyckte iallafall jag. Jag har aldrig ätit ugnspannkaka någon gång förutom med bacon i. Det var speciella smaker med ugnspannkakasmaken tillsammans med kasslern och spenaten. Men gott var det med!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *