Stranddag med allihop

I onsdags efter en god natt sömn i stugan så var det fint väder direkt när vi vaknade, det visste vi nästan att det skulle vara, eftersom att det skulle bli fint väder resten av veckan, till och med jättefint, upp mot 30 grader. Vi var ganska sena i onsdags, så vi tog en sen frukost ute på altanen. Mamma och Elliot hade gått förbi oss och sen hade de lagt sig nere på stranden så länge, medans de väntade på oss, vi skulle nämligen hänga tillsammans en dag till, mysigt tyckte jag! Vi gjorde oss i ordning, åt lite god frukost och sen gick vi ner mot stranden. Vi var med mamma och Elliot hela dagen på stranden, så det var härligt att vi fick en stranddag ihop. Elliot och Lancen lekte hela dagen, de var mest i vattnet. :) Jag och mamma solade mest, men vi doppade oss också. Det var skönt att bada i havet, inte så iskallt. Fast här behövde man gå superlångt ut för att doppa sig, det är jättelång grunt. Men man orkar oftast inte gå så långt så man doppar sig när vattnet knappt är vid naveln. :)

Mamma hade med sig två brassestolar, så de låg vi och solade i. Jag tycker att det är jobbigt att ligga på en filt så vi fick behålla två braassestolar resten utav veckan, så det var skönt tyckte jag. Det är så smidigt när man bor så nära, man kan bara lämna grejerna på stranden och gå upp och äta och sen komma tillbaka igen. Till lunch åt vi en supergod currykyckling gryta som Jenny hade lagat med ris till. Efter lunchen gick vi tillbaka till beachen också låg vi där ända till sen eftermiddag.

Pappa tog ut brassestolen i vattnet, först är det grunt en bit och sen blir det lite djupare men sen blir det supegrunt igen, så där ställde han brassestolen också fick jag sitta där och njuta ett tag, mitt ute i havet, det var verkligen så underbart och så vackert med eftermiddagssolen som lyste i mitt ansikte!

Sen gick vi till stugan lite senare och tog det lugnt, vi började lite med maten. Det var underbart att sitta ute och äta. Mamma och Elliot åt också med oss innan de skulle åka hem. I onsdags kväll blev det goda korvar, klyftpotatis, grönsaker, halloumi och goda såser till middag, det var verkligen en toppen middag! Sen åkte Elliot och mamma hem. Det var verkligen härligt att de var där i två hela dagar, jag fick en minisemester med de i Halmstad också!

Mysig middag på altanen!
Jag njuter för fullt!
Mina brorsor! <3
Badkillarna!
Strandkillarna
Strandkillen
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *