Alla mina <3 i Halmstad

Nu har jag kommit hem från Halmstad (eller ja, nej inte riktigt, jag kom hem förra söndagen.) Jenny och pappa hade hyrt samma stuga som de gjorde förra året, kommer ni ihåg att vi var där förra året? Den stugan som ligger precis vid Östra stranden och havet, havet är bara en val och en sandstig från stugan, tar 30 sekunder ner till stranden, det är underbart. Stugan är också perfekt för oss fyra också finns det plats om vi får besök. Förra året var vi ”bara” där en vecka men detta året hade pappa och Jenny hyrt den i två veckor. Jag var inte där första veckan när de var där. Mamma och Elliot som hade semester själva den veckan tänkte därför skjutsa ner mig, också hade de bokat en hotellnatt inne i Halmstad.

Mamma och Elliot skulle hänga med oss i stugan hela dagen, Elliot och Lancen som leker så otroligt bra skulle få leka. Det kanske ni tycker är lite konstigt att mamma och pappa är tillsammans en hel dag och dessutom med Jenny, men för oss är det inget konstigt alls, vi skrattar och har jättetrevligt och mysigt allihop, och jag tycker att det är så himla mysigt att vara med mamma och pappa samtidigt. Jag, mamma och Elliot åkte runt tio på tisdag morgon, så vi var väll framme runt tolv tiden. Det stod på väderappen att det skulle spricka upp vid elva tiden men när vi kom till Halmstad var det igenmulet men varmt, det var lite tråkigt för vi hade hoppas på en stranddag.

Vi tog en kaffe inne i stugan när vi kom, stugan var lika mysig och fin som förra året. Om man går en bit bort från stugbyn finns det en mysig golfbana med ett mysigt glasscafe, där finns allt möjligt, det finns alla möjliga olika sorters glass, drycker, godis och våfflor, också kan man sittia där och titta på minigolf medans man äter glass, jättemysigt är det. Precis jämte finns det en tillhörande resturang som heter Japan med en uteservering, där det finns pizza, handburgare och kebabtarlik bland annat. Så det är jättemysigt där. När vi började bli hungriga gick vi till Japan och köpte lite olika pizzor, också satte vi oss på våran altan och delade på pizzorna, det var gott.

Vi gick ner till stranden en stund efter maten, i den gråa himlen. Der var ingen människa på stranden, det brukar vara fullt med folk soliga dagar. Vi doppade fötterna och satte oss på en bänk på stranden, killarna lekte på stranden. Sen sparkade killarna lite boll med pappa på en fotbollsplan som finns en liten bit bort och jag följde med mamma och checkade in på deras hotell inne i Halmstad. När vi kom tillbaka till stugan sprack det upp, det blev soligt och fint, bara fem timmar försent än vad prognosen hade sagt! :)
Grabbarna lekte där nere och vi vuxna satt uppe på balkongen och drack lite gott och tittade ut över den fina utsikten, det var mysigt.

Sen var det dax för grill, det blev jättegoda grillade handburgare. Vi kunde sitta ute på altanen i kvällssolen, vilket var härligt. Det trodde man inte när man kom till Halmstad tidigare på dagen. Maten var jättegod. Efter maten gick vi till glasscafet och tog varsin glass och satte oss vid ett bord. Jag och mamma delade på en jättegod orieglass. Killarna tittade på fiskarna i en liten fiskedamm och jag, mamma, pappa och Jenny satt och snackade medans vi höll ett öga på grabbarna. Efter en lång och mysig pratstund på caféet gick vi tillbaka till stugan och satte oss på balkongen med lite dricka och njöt av den sista kvällssolen innan mamma och Elliot gick till hotellet.

Det var en supermysig dag., jag är så tacksam och glad över att få kunna ha min pappa och mamma tillsammans i en stuga i en hel dag trots att de är skilda, det är fantastiskt tycker jag!

Det var en bra start på en underbar vecka i Halmstad!

Det här är livet för mig! <3
Älskar detta!
Vi käkar glass till efterrätt! :)
<3
<3
Boysen på stranden! <3
Busungar!
Chillar på altanen!
Lite finare väder än i förmiddags! :-)
Chillar på balkongen!
Balkongen!
Vacker utsikt från balkongen, ännu vackrare med sol och solnedgång!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *