Besök på Råå

I torsdags blev det en sen frukost, vi njöt extra mycket av den sista hotellfrukosten. Sen gick vi upp till rummet igen och packade ihop innan vi checkade ut. Det var nästan lite tråkigt att våran mysiga Helsingborgtripp var över. Sen åkte vi till Råå som ligger i Helsingborg. Ia och Jon bor på Råå, men som jag skrev i mitt första inlägg om våran Helsingborgstripp så var de tyvärr inte hemma. Ia hade tipsat om ett nyöppnat ställe på piren som hette ”På piren” :), där man kan äta lunch eller bara ta en glass. Så dit åkte vi och tog varsin Lejonet och Björnen glass och hade en fin utsikt över Råå hamn och piren. Efter den goda glassen gick vi ut på piren och tittade. Jag ville visa mamma och Elliot Ias och Jons båt men jag hade glömt av hur den såg ut och tyvärr kunde ju inte Ia och Jon visa den heller. Sen gick vi tillbaka till bilen och sträckkörde hem.

Det var en supermysig tripp till Helsingborg med mamma och Elliot, det är nästan som att jag vill göra om den, för att den var så mysig. :)

Det var den sista resan/trippen jag var på för den här sommaren, det var ett bra avslut! Nu ska jag bara vara hemma och göra dagsutflykter innan jag drar mot Storås igen.

Mys!
Glass i stora lass! :)
Fint ställe
Vacker vy påväg hem till Sandared
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *