Ett besök i Helsingör

I onsdags när vi vaknade åt vi en god hotellfrukost tillsammans. Det fanns allt möjligt, ägg, bacon, mackor, yoghurt, ja ni vet, en standard hotellfrukost. Regnet vräkte ner när vi satt och åt frukost, kändes sådär. Vi tänkte nämligen tura över till Helsingör men det är inte så kul när det regnar, men regnet skulle sluta vid två enligt prognosen så vi sa att vi skulle tura då. Vi bestämde oss därför för att åka till ett köpcentrum, som hette Valla. Så diår gick vi hela förmiddagen, jag köpte ett par tjockare tights på H&M. Till lunch åt vi kycklingsallad och räksallad. Sen åkte vi till hotellrummet.

Klockan blev två och det fortsatte att spöregna ute, varför litar man så på en väderapp? Vädret är som det är liksom. Men vi trotsade regnet, vi ska tura idag sa vi! :) Vi gick ut till bilen, tog på oss regnkläderna, jag hade Elliot i mitt knä som vanligt nu för tiden :) också gick vi bara mot båten. Det var svårt att hitta var vi skulle gå på men tillslut kom vi på båten. Det var en fräsch och fin båt. Vi satte oss och tittade ut. Vi turade faktiskt inte, för vi gick av i Helsingör. Men vad fort det gick med båten, bara 20 minuter. När vi kom till Helsingör slutade det att regna, så det var tur att vi åkte. Det var supermysig i Helsingör. Jag kände igen mig faktiskt, för jag kommer ihåg att jag, pappa, Jenny och grabbarna var där med Ia och Jon förra året.
Vi gick och kikade lite i den mysiga staden innan vi satte oss på ett fik och fikade. Sen tog vi båten hem igen, det blev ett kort men mysigt besök i Helsingör.

Vi var tillbaka i Helsingborg rätt sent, typ vid halv sju tiden. Vi letade upp något matställe. Vi hittade ett jättemysigt ställe, denna gången satt vi inne. Det var två servitriser, de två tjejerna var verkligen så himla trevliga, man kände sig så välkommen, de pratade med oss och skrattade med oss, jag tycker att det ska vara så på alla resturanger. Vi tre beställde varsin hamburgare. När den ena tjejen kom in med våra hamburgare och mamma började dela min mat så kom hon fram igen och frågade ”ska jag dela hennes mat så du kan börja äta din hamburgare?” jag har aldrig hört någon servitris som frågar det, så snällt av henne att erbjuda sig tycker jag, jag blev nästan lite varm i kroppen av tacksamhet.
Våra hamburgare var verkligen jättegoda, när vi gick där ifrån var vi verkligen mätta.

Både jag och mamma kunde inte förstå att vi kom igår (som i tisdags då), vi tyckte att det kändes som vi hade varit i Helsingborg i flera dagar. Vi hade hunnit med så mycket på bara en och en halv dag liksom!

Vi gick upp till hotellrummet och tog det bara lugnt och tittade på tv innan vi somnade. Det var mysigt!

Sista middagen i Helsingborg!
Vi har ”turat” idag, hahaha!
Mysiga gränder!
Fika i Danmark!
Mina goingar <3
<3
Vi åker båt! :)
Fina Helsingborg!
Bookmark the permalink.

One Response to Ett besök i Helsingör

  1. Ia says:

    Tack för ett så fint Helsingborg/Rååinlägg🌟
    Kul att se och läsa genom dina ögon👀😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *