Mystripp till Helsingborg

Jag, mamma och Elliot var själva förra veckan, Marko hade nämligen en vecka mitt i ”semestern” då han behövde jobba. Vi tänkte därför tidigare i vår att det vore roligt att hitta på något bara vi tre, så då bokade vi att vi skulle åka till Helsingborg och sova på hotell i två nätter. Det skulle bli jättemysigt tyckte jag, tyckte vi. Ia och Jon bor ju i Råå som ligger i Helsingborg så vi kollade med de om vi kunde träffas, ta en lunch eller något, men tyvärr var de bortresta just den veckan, lite typiskt.

Vi åkte på senmorgonen på tisdagen. Jag kom ju hem från Halmstad på söndagen, så det var bara en dag hemma som jag fick innan vi skulle åka ännu längre, men det gjorde inget. Det skulle inte bli så fint väder tyvärr, men det skulle inte bli kast heller, så vi åkte ändå. Vi hade tagit med pastasallad som vi skulle äta på en jättefin rastplats utanför Falkenberg, som vår lunch. Men vi fick äta i bilen eftersom att det var grått och regnade, men det var mysigt ändå. Bilresan gick bra, men det var skönt när vi väll var framme i Helsingborg.

Vårt rum var inte klart än så vi gick till en fin park med en fin fontän i mitten, fint grönområde, mysiga bänkar och en fin lekplats. Det var molnigt men varmt och skönt, så vi satte oss på en bänk och fikade lite gott fika som vi hade köpt. Efter det fick Elliot leka på lekplatsen. Sen gick vi till hotellet. Det var ett good morning hotel så det låg ganska centralt. Man (vi) tänkte att good morning hotel kanske inte är så fancy, men när vi kom in där var det en jättefin och mysig lobby, trevlig personal, mysiga soffor och en resturang på höger sida, det kändes verkligen mysigt och hemtrevligt. Det kändes verkligen inte som ett good morning hotel. Mamma checkade in och köpte till frukost.

Vi tog hissen upp till vårt rum, rummet var supermysigt (se bild här nedan). Vi chillade lite på hotellrummet, tittade lite på tv och gjorde oss hemmastadda. Sen gick vi ut och kikade lite i Helsingborg, det var en jättemysig stad, med så mysiga gränder. Vi gick ner till mysiga hamnen och kikade. Sen gick vi upp och försökte hitta något att äta. Vi hamnade tillslut på en mysig tapas restaurang. Vi fick en jättefin kväll, det var ingen sol men det var varmt och skönt så vi kunde sitta ute vilket var jättehärigt. Vi hade en supermysig kväll och tappasen var så god!

Sen gick vi upp till hotellet och chillade, jag tog en go dusch, och vi bara hade det gött helt enkelt! :)

Tapas första kvällen <3
Havet <3
:D
En promenad i Helsingborg
Vårt mysiga hotellrum
Fikastund

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *