Studiedag

I onsdags hade jag studiedag och då ville jag inte vara själv hemma, så jag och mormor sa att vi skulle mysa. Så i onsdags kom hon till mig halv tio ungefär, vi skulle åka in till Knalleland. Men först åkte vi in till stadshuset eller vad det heter, och hämtade mitt nya parkeringstillstånd, som man har för att få stå på handikapp platser, det är jättebra. Vi hämtade det för mitt gamla hade gått ut.

Sen åkte vi in till Knalleland och gick i affärer, jag köpte bland annat ett par jättesköna mjukisbyxor på H&M, jag bor i de hemma kan jag säga! Vi tittade i många affärer. Sen fikade vi lite innan vi fortsatte vårt tittande. Tiden går så himla fort när man är i stan så man undrar ju vart den tar vägen? :) Sen skulle vi hem till mormor, men först köpte vi med oss nudlar och kyckling från en thai restaurang. Det var skönast att käka hemma tyckte vi.

Vi köpte en barn portion och en vuxenportion, men vuxenportionen var gigantisk, den hade räckt gott och väll, nästan för mycket till och med. Sen när vi hällde upp barnportionen i den vuxen ”kartongen” så fyllde den nästa hela den också, en barnportion!!! Ja, ni förstår att det var mycket mat, men det var så gott. Vi satt i deras uterum och åt, så mysigt. Efter maten gjorde vi hemlagad äppelpaj som blev jätttegod. Dagen gick i ett kändes det som även om vi inte gjorde så mycket. Så  sen var klockan redan halv fem så då var det dags att mormor körde mig till träningen.

Det var en jättemysig dag med mormor! :)

Titta barnportionen, i vuxen kartongen, helt överfull! :O

Titta barnportionen, i vuxen kartongen, helt överfull! :O

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *