Söndags mys på La Copita

I söndags så fick jag, mamma och Marko lite egentid tillsammans som vi inte fått på två år. På kvällen åkte vi till mitt favorit stället i stan, La Copita. Vi fick ett jättemysigt bord, vi beställde tapas. Det var fantastisk gott, vi alla satt bara tysta och njöt, det var så himla gott. Sen var vi proppmätta, men jag hade en tom ruta i magen så jag lyxade och beställde en efterrätt som var jättegod den med. Hela kvällen var jättemysig, mysigt med lite egentid med mamma och Marko! :)

Så mycket god mat! :)

Så mycket god mat! :)

Min efterrätt, mums.

Min efterrätt, mums.

img_7087-1

Bookmark the permalink.

One Response to Söndags mys på La Copita

  1. Frida Johansson says:

    Min favorit efterrätt med, muuuuums! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *