Skolan: Min vecka, mycket plugg

Äntligen fredag, den här veckan har varit så mycket. Jag har haft två prov i SO och No. So provet hade jag i måndags. No provet hade jag sista lektionen i torsdags, och det är sådär bra att ha det sist på dagen för då jag ofta tröttare. No är inte min starkaste sida så jag har fått plugga mycket i veckan, men det kändes bra och det är skönt att ha det gjort nu. Plus att jag har haft två hemkunskapsläxor och tyska glosor i veckan, så det har varit mycket denna veckan. Men alla läxor och prov gick jättebra, se det löser sig att plugga i slutändan :). Proven kändes bra iallafall. Skönt att ha de gjort. Jag har haft ett utvecklingsantal att förbereda också som jag hade i onsdags, så det har verkligen varit mycket i veckan, men nu är det över och det är skönt.

På svenskan har vi börjat med att läsa böcker och göra olika kopplingar på vad vi läser, så den har jag läst på kvällarna också för att hänga med. I helgen måste jag läsa typ 30 sidor för tt vi ska ha boksamtal i veckan. Men jag är inte negativ för att jag har mycket att göra, jag blir bara peppad när jag har många bollar i luften, det är kul tycker jag. Det är bara att kämpa på, skolan är till för att lära sig. Har ni några frågor om min skolgång, så får ni gärna ställa de!

Tycker ni det är intressant att jag pratar om hur jag har haft det och gjort i  skokan under veckan på fredagar, som jag gör idag? Så får ni jättegärna kommentera vad ni tycker!

Trevlig helg, syns snart igen!

Bookmark the permalink.

One Response to Skolan: Min vecka, mycket plugg

  1. Matilda Löwenborg says:

    Jag tycker det är roligt att få läsa hur din skolvecka har varit. Du får gärna fortsätta med det. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *