En helg i stugan

I fredags efter skola och jobb drog vi ner till kusten, till Ölmanäs för att njuta där förra helgen. Mona kom också dit så vi var där nere med henne hela helgen, det var mysigt. När vi kom dit så var det härligt väder. Vi satt ute innan vi gick in och åt middag. September leverera, det kändes som en sommarmånad, det har varit så fint väder vid kusten i helgen. Men det känns åndå som att det är lite höst i luften för när det närmar sig kvällen så blir det helt kolsvart ute och fort lite kyligare, men det är lite mysigt ändå. Efter middagen satte vi oss i soffan och myste. Det blev inte så lång eftermiddag/kväll där nere eftersom vi kom ner typ vid fem sex tiden.

Nästa dag på lördagen var det också härligt väder. Fast det var fint väder så åkte vi till Kungsbacka och shoppade först på Friport och sen åkte vi in till Kungsbacka och åt jättegod mat på en uteservering på torget och sen åkte vi hem och njöt på altanen av den sista solen, det var härligt. Vi var i Kungsbacka hela eftermiddagen fast det inte lätt som att vi gjorde så mycket, men jag hittade ingeting, det var lite tråkigt. Men det var jättemysigt.

Lite senare på eftermiddagen/kvällen efter att vi hade njutit i solen gick vi ner till havet och satte oss på klipporna och kastade sten, det var jättemysigt. Sen till middag åt vi en klassiker som vi alltid brukar äta när vi är där nere, och det är räkor med hetsås och bröd, det är ju så gott och så mysigt att sitta och greja med det i höstmörkret. Efter maten spelade vi yatzy, sen var jag så trött så att jag höll på att somna ståendes så då gick jag och la mig.

På söndagen gjorde vi inget speciellt. Farfar och Carin kom ner till stugan och hälsade på oss, det var mysigt att prata med de. Farfar har köpt en Morris bil, en jättecool- och snabb bil. Man kunde bara sitta två i den. Jag fick åka med farfar på en åktur. Man fick ha på sig en mössa och en jättevarm jacka så att man inte skulle frysa. Man satt nästan nere i marken, det var häftigt, bilen var så låg. Men det var sån cool bil, den körde jättefort när farfar väl gasade på, och martorn var jättestark, det var jättehäftigt. När vi kom tillbaka åt vi lunch tillsammans. Pappa och farfar åkte en tur sen och då chillade och städade vi lite. Jag gick upp till Carin i deras stuga och snackade lite med henne, det var jättemysigt. När grabbarna kom hem sa vi hejdå och åkte hem på sen eftermiddagen.

Jag har haft en underbar helg, det är jättehärligt att bara få vara någon annan stans en helg så, litet miljöombyte. Och extra härligt att vara vid kusten, det är så mysigt. Det kändes nästan som sommar!

PS. Jag väntade på bilderna från helgen som var lite strul med, det var därför det här inlägget blev en vecka sent. :)

Kasta sten är kul! :)

Kasta sten är kul! :)

Havet! <3

Havet! <3

Mona vid havet! <3

Mona vid havet! <3

Skuggorna av oss vid havet!

Skuggorna av oss vid havet!

Den vackra solnedgången! <3

Den vackra solnedgången! <3

fullsizerender

Chillar på altanen...

Chillar på altanen…

Farfars coola bil!

Farfars coola bil!

Dags för en åktur! :)

Dags för en åktur! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *