Studiedag, läkarbesök & mysmormor

Idag har jag haft stadiedag, men jag fick gå upp ännu tidigare än jag brukar eftersom att jag skulle följa med mamma till jobbet, för att vi med pappa skulle på läkarbesök för mig klockan nio. Jag passade på att plugga lite på mammas jobb. Läkarbesöket var lite blandat. Vi pratade om medicinen och stelheten och att jag har haft ont i veckan. Sen pratade vi om min fot som går inåt, den går inte att vrida utåt. Men så länge jag får i den i skorna och ortoserna så är det inga större problem. Annars är det någon slags behandling för spastisetet eller botox som gäller, men botox är ingen höjdare tycker inte vi eftersom att det går ut fort ur kroppen, (jag fick det vid tre års ålder). Sen pratade vi lite om min undervikt som jag har, men skolsyster ska väga mig om några månader igen.

Efter läkarbesöket så körde mamma mig upp till mormor, så vi fick mysa lite på min studiedag. Älskar att hänga med de man älskar allra mest när man har varit hos läkaren och pratat om lite negativa saker. Jag fick en macka hos mormor när jag kom, sen spelade vi Yatzy i deras uterum, vi åt jättegod torsk till lunch som vi båda älskar. Sen åkte vi till EKO-halen och köpte blommor som vi åkte sen och planterade på kyrkogården. Det kändes annorlunda att vara på kyrkogården på dagen, jag är van att vara där på kvällen på allhelgona (å vad jag längtar till allhelgona, träffa alla igen!). Sen åkte vi till något som jag inte varit på, Dollar Store. De hade så mycket grejer, och så billigt. Jag köpte bara en liten söt ljuskaktus som jag har i mitt rum nu, men det var bara kul att gå där och titta på allt. Vi åkte hem och fikade i uterummet innan mamma kom och hämtade mig. Morfar jobbar i veckan så jag fick bara träffa honom en liten stund på förmiddagen, men bättre än inget.

Jag har haft en jättemysig dag med mommo!

Bookmark the permalink.

One Response to Studiedag, läkarbesök & mysmormor

  1. Mormor says:

    Ja visst hade vi det mysigt😍 Alltid lika gott att vara med dig😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *