Tack för eran fina kärlek!

Tack så jättemycket för alla fina kommentarer om Riksgymnasiet med gratulationer och hjärtan! På både Instagram och Facebook. På Facebook hade jag redan 54 inläggsklick på morgonen (nläggsklick=visar hur många som klickat på inlägget) , vilket slog redan mitt rekord då. Nu har det nått 319 personer, 142 inläggsklick och 12 kommentarer änså länge, det är helt sjuk! 142 inläggsklick! Aldrig haft så många! Jag är så tacksam! Mitt bästa inlägg hade 52 inläggsklick! Detta kanske inte intresserar er ett dugg, men jag vill ändå berätta! Jag gör inte heller detta inlägget för att skryta på något sätt, bara för att jag är glad och tacksam! Det var så roligt att berätta det här för er! Ni har varit så glada för min skull! Det var nästan det första jag tänkte på när jag hade läst brevet att jag måste skriva till mina läsare!

På morgonen och under dagen idag har det bara plingat till i mobilen nästan hela tiden av Facebook och Instagram, med kommentarer och gillade inlägg. Jag blir så glad! Idag har det verkligen varit en bra dag, det har vart så kul att berätta för Kiki och mina lärare som inte sett på sociala medier. De har varit så glada för min skull också! Många lärare på skolan har också kommenterat mitt Facebook inlägg (på ThisishowImakemyway-sida), även de som inte har mig i något ämne. Mina lärare har inte följt mig på min sida på Facebook, så det var jätteroligt. Men det är ju så när någon kommenterar på Facebook så ser deras vänner det också, det är ju så det har spridits mellan skolans lärare förmodligen, kul! Jag blev väldigt förvånad och glad när jag såg att så många utav skolans lärare hade kommenterar!

Tack fina ni för eran fina kärlek! Detta betyder mycket!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *