Tacksam för de här tre åren!

Första sommarlovsdagen avklarad! Det känns overkligt att jag har sommarlov nu och har slutat grundskolan! Jag är så tacksam av all hjälp och stöd jag fått under de här tre åren på högstadiet, alla har varit så hjälpsamma mot mig och alla har alltid velat mitt bästa av personalen på skolan, vilket jag är oerhört tacksam över, vilket jag har skrivit mycket om i mina brev som jag gav till mina närmaste lärare och specialpedagog. Även om jag inte har haft några riktiga goa kompisar i skolan så har jag ändå älskat att gå till skolan varje dag, det är ju för att jag ålskar skolan (arbetet) men framför allt för att jag har haft såna glada och goa lärare. Det har gjort så mycket att mina lärare varit glada i undervisningen eller bara det att man fått ett ”godmorgon” på morgons när man kommer, det har gjort mina dagar roligare och positivare! När man fått höra att man gjort något bra, det har stärkt mig så mycket och lyft mig. Det har fått mig att känna att jag gjort ett bra jobb när mina lärare berömmer mig, det mår man bra av att få höra. Klart man inte mått så bra vissa dagar, men det har ändå känns roligt att gå till skolan för det mesta. Det var lite vemodigt i torsdags, jag kommer att sakna de alla. Några utav mina lärare, bland annat Camila och Jonas har sagt att de kommer att fortsätta läsa min blogg och tycker det ska bli jättespännande att läsa om när jag börjar på RG, vilket jag tycker är så roligt att de kommer att fortsätta med att följa mig och mitt liv. Det betyder ju någonstans att de tycker att jag är intressant :). Är mitt liv intressant, ni som följer mig? Haha! :D

Jag är tacksam! Tack alla mina fina lärare, om ni läser detta inlägget!

Jag kommer att ha goda minnen från Sandgärdskolan.

Bookmark the permalink.

One Response to Tacksam för de här tre åren!

  1. Jonas says:

    Självklart kommer jag fortsätta läsa din blogg! Jag tror att du kommer att få det toppen på RG!
    Det var gåshud och liten klump i magen att läsa brevet från dig. Jag tror inte att bara är vi som lärt dig, du har i alla fall lärt mig mycket! Tack för att jag fick vara din mentor i tre år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *