Tillbaka på Storås

Nu (söndags) har jag kommit till Storås igen. Jag åt middag hemma hos pappa och sen körde mamma mig hit med Elon, inte bokstavligtalat haha, Elon var med i bilen! :-) Julia är inte här i min lägenhet, hon kommer förmodligen imorgon, så inatt får jag sova ensam här. Vi båda tycker att det är tryggt att ha någon jämte när man sover här, än fast man inte sover i samma rum så känns det ändå tryggt att ha någon i lägenheten, i rummet bredvid…men det ska nog gå bra det här. Nu är  jag jättetrött, så jag ska bara andas lite och sen ska jag släcka mina ögon och försöka sova och inbilla mig att Julia är här jämte mig.

Jag kommer att skriva mer om min helg imorgon, så det kommer förmodligen ut på bloggen och på Facebook på tisdag, så håll tusik om ni vill! Kategorin ”RG” bytte jag ut mot ”RG/Storås” som ni ser, jag tycker att det låter bättre eftersom att RG är liksom egentligen bara gymnasiet och inte där jag bor, och typ helfen av mina inlägg i kategorin handlar om Storås och hur jag har det utanför gymnasiet/RG.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *