Kaffe och friläggning

I torsdags hade vi mediaproduktion, ni vet när vi håller på med Photoshop och friläggning. Det är så roligt, det är bland annat det som jag vill hålla på med i framtiden. Igår friläggande jag en bil och satte in i en bakgrundsbild, och jag ändrade även färg på bilen, från ljusblå till ljusrosa. Min medialärare var imponerad över min friläggning. Den bilden blev fin tycker jag. Hon sa att det ser inte ut som att jag satt in bilen i bakgrunden, utan att den var där från början, och det tar jag som en komplimang! :)

En utav elevassistenterna frågade mig när jag satt och jobbade om jag ville ha kaffe, han visste inte ens att jag gillade kaffe, utan han skojade bara med mig men det fattade inte jag konstigt nog, så jag sa ett seriöst ”ja tack”, och han bara ”VILL du ha Kaffe?!” typ som att han inte trodde på vad jag sa, och då sa jag ”Ja gärna om jag får”. Så han var så snäll och hämtade kaffe åt mig, så satt jag där på lektionen och friläggande och drack kaffe..haha!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *