Jag blev intervjuad

I torsdags blev jag intervjuad. Det var så att min elevassistent frågade förra fredagen om någon i klassen ville bli intervjuad av en person som han har kontakt med. Så sa jag att jag gärna ville det, för jag tycker att det är kul att bli intervjuad. I torsdags var hon som skulle intervjua mig med under hela dagen för hon tittade på hur vi jobbade och så. På estetisk kommunikation så tog hon t.ex några kort på mig och en assistent när vi jobbade tillsammans. Efter lunch så intervjuade hon mig, hon hade massor utav olika frågor som jag fick svara på. Om livet helt enkelt, bland annat om mitt funktionshinder, om mina assistansbehov, vad jag gör på fritiden, om kompisar, hur jag trivdes på min förra skola, hur jag trivs nu på RG/gymnassiet…ja massor utav olika frågor var det. Det var roligt att bli intervjuad! Det var bara jag av eleverna som blev intervjuad och en utav elevassistenterna, men inte samtidigt. Hon ska skicka intervjun till mig sen, så det ska bli kul att lyssna på den.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *