Studiedag

Igår åkte jag färdtjänst hem med en annan som bor i mitt hus, för vi bor båda mot Borås hållet. Det var inte meningen att jag skulle ha med Elon, man måste säga det när man beställer taxin, men jag kom på det efteråt när vi hade beställt, så jag tänkte jag chansar, se om jag får med den eller inte. Men som tur var hade han med sig en rätt stor bil, så Elon fick åka med trots att han inte hade med sig den utrustningen som han behövde för att jag skulle kunna sitta i den, men jag kan ju sitta i ett vanligt bilsäte, så det gick bra ändå. Elon var fastspänd iallafall!
Sen kom jag hem och fick världens största kramar av mamma och Elliot, det var så härligt. Marko var och handlade så vi fick äta utan han igår. Vi åt tortellini med broccoli, bacon och ost, det var så gott! Sen kom Marko hem och då fick jag krama på han lite också. Innan Elliot gick och la sig spelade vi ett roligt kortspel med honom.
På kvällen tittade jag och mamma på Wallgrens värd och myste.

Mamma hade bäddat vintertäcke åt mig där nere, jag älskar när man byter från sommar till vintertäcke. Det luktar så gott och det var så härligt att krypa ner i mitt frastäcke igår kväll. Jag har inte sovit i min säng hemma på tre veckor, så det var underbart! Idag sov jag till halv tio, det händer ju typ aldrig, men det var skönt att sova ut lite.
Idag ska jag träna snart, testa det nya gymmet i Sandared, det ska bli kul. Resten av dagen ska jag bara njuta av det fina vädret, ta det lugnt, blogga och läsa. Det känns lite konstigt att vara hemma hemma när ingen annan är hemma, men skönt att ta det lugnt. Ikväll blir det rotfrukter i ugn och gott kött, sen ska vi ha Idolmys!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *