Tillbakablick året 2016

Nyårsafton idag, wohoo! Idag tänkte jag se tillbaka på året 2016 innan vi välkomnar 2017 till vår värld. Detta året har varit super. Mycket skratt och mycket glatt, för det mesta. Jag har fått en brorsa till, det är ju väldigt stort. Mina andra brorsor växer och har utvecklat så mycket. Lancelott börjar prata mycket mer och lär sig nya saker hela tiden, och Elliots ordförråd har bara exploderat i år, han pratar hela tiden och säger massor av långa maningar, det är jättehäftigt. Också har Lancelott firat sin första födelsedag och Elliot har blivit två. På midsommar var jag hos mamma i år och vi var hos Sisko och Göran i Länghem i deras sommarstuga, det var en jättemysig midsommar. Jag har varit på två av de mest bästa semestrarna, Kroatien och Gotland, I love! Sommaren har varit underbar! Jag har tagit kontakt med min vikarie assistent Matilda, så nu är vi kompisar privat, superkul är det.
Sen har jag inte hittat på så mycket spännande mer tror jag.

Det tråkigaste med detta året var att Helen slutade.

Hoppas ni har haft ett lika bra år som jag! :)
Nu kan vi välkomna år 2017! :)

Ha en bra nyårsafton! Gott Nytt År på er!

img_8451

fullsizerender

img_8455

img_8454

img_8458

 

 

Bookmark the permalink.

One Response to Tillbakablick året 2016

  1. Mamma says:

    Vilket härligt år Alice! Nu ser vi fram emot ett lika bra 2017! Puss på dig mitt hjärta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *