Tillbakablickar 2018!

Året 2018 har varit ett mycket roligt och spännande år med massor utav utmaningar och självständighet för mig. Med utmaningar och självständighet menar jag mest att jag har börjat på gymnasiet – Riksgymnasiet. (Mer om RG och Storås kan ni läsa om i ett annat tillbakablicks inlägg). Vi hos mamma fick även ett nytt kök i februari vilket vi är så nöjda med, det blev så just och fräscht! Det blev och är liksom lättare att umgås på något sätt när alla är samlade i ett enda stort rum, mysigt.
Thomas – Markos kompis började vara mer hos oss i slutet av januari början av februari när vi fick klart vårt kök. Han sov hos oss mycket ett tag och åt middag hos oss. Han var oss hos mycket på vardagar och helger. Det tyckte jag har varit så mysigt, suttit och ätit tillsammans och suttit i vårt nya kök och snackat på kvällarna. Myst med Nina och bara haft det gött på vardagar och helger. Det har varit så spontant och lätt. Han har kännas som en familjemedlem, och det känns så även nu även fast han inte kommer så ofta längre! Men han kommer lite då och då, vilket är mysigt. Han är alltid välkommen till oss! Nu blev det väldigt mycket om Tomas här men jag vill bara säga att det var en mysig tid att ha någon i huset när det var som mörkas ute, ha någon att umgås med.

Vi var också hos Ida, Tomas och Eje i sommars det var mysigt.

I kommande inlägg får ni läsa mer om minnen, läsa texter och se massor utav bilder från året som har gått! Hoppas det kommer uppskattas!

Mys hos Ida, Thomas och lilla Eje i Hjo i sommras.
<3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *