Gott Nytt År!

Gott Nytt År på er alla! Nu är klockan 00:00 och nu skålar vi in 2019! Jag hoppas att alla får ett jättefint och bra 2019, och att 2018 också varit bra, men att 2019 blir ännu bättre!
Jag hoppas att ni tyckte om mina tillbakablicks inlägg som jag la upp idag (eller igår beror på hur man ser det, hihi). Jag tyckte att det var väldigt roligt att göra de och summera året 2018. Det tog ett tag kan jag säga – att skriva all text, sätta ihop alla collage och att skriva något litet på varje collage/bild, det var ju mycket text och bilder som ni såg…puh! Men det var det värt för det var så roligt! Det händer så mycket under ett år! Så jag hoppas att ni uppskattade min tillbaka blick på 2018. Det är väldigt kul att ha de inläggen som summerar åren tycker jag, kan man gå tillbaka och få en överblick över året som varit.
Om ni har misstat alla eller några tillbakablicksinlägg 2018 och vill läsa de, eller om ni helt enkelt bara vill titta på de igen så ligger alla de inläggen under min nya kategori ”Tillbakablickar på åren”.

En fråga bara som jag har till er: vad har det bästa varit under 2018?

Önskar er alla ett Gott Nytt År!

Bookmark the permalink.

One Response to Gott Nytt År!

  1. Mormor says:

    Gott nytt år älskade Alice 😍 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *