Min nyår – firade med Kevin

God fortsättning på er! Hoppas att ni hade ett bra slut på 2018 igår på nyårsafton! Själv hade jag en jättebra nyårsafton. Jag var hos mamma. Jag hade bjudit hit Kevin lite senare på kvällen, för han skulle inte heller hitta på något speciellt, så jag tänkte att det vore mysigt att fira nyår ihop. Klockan fem kom Sisko och Göran till oss, vi brukar fira med de. Vi hade på lite go nyårsmusik i bakgrunden hela kvällen och bara umgicks. Vi hade det rätt lugnt, Inget direkt party, men det kan vara skönt att inte ha det ibland på nyår tycker jag – bara mysa, äta god mat och ta det lugnt. Det var ju party förra året på nyår hos pappa om ni kommer ihåg! :-)

Först började vi med förrätt, då blev det sharkbrika (ostbricka) vi älskar det i denna familjen, men det är ju så gott! :-) Vi tog fram olika ostar, olika goda korvar, skinka, marmelad och lite kex, det var gott. Man blev lite för mät efter den brickan, det var ju bara förrätten och vi som hade trerätters, haha. Men efter förrätten väntade vi ganska länge med att äta huvudrätten, så då hann man bli ganska hungrig. Grabbarna gick ner och kollade en film – och jag, Sisko och mamma var här uppe och fixade lite med huvudrätten, lyssnade på musik och jag och Sisko dansade lite, det var roligt! :-)
Sen åt vi huvudrätten, då blev det baconinlindad fläskfilé i ugn, potatis och rotfruktsmos och vitlökschampioner, det var så gott!
Elliot åt tre potioner med kött och mos! :-)

Efter maten fick Elliot hålla i tomtebloss ute med Marko, Sisko och Göran. När de kom in sen åt vi lite efterrätt som Sisko hade tagit med sig. Det blev glass, hennes goda handplockade hallon, blåbär, havreflarn och hennes små hemmagjorda chokladbollar. Det är gott med en lite lättare etterätt tycker jag efter en mastig huvudätt.

Klockan nio kom Kevin, Elliots idol, så de började leka direkt i typ 40 minuter, haha. När Elliot gick och la sig fick jag äntligen umgås lite med Kevin. Då satt vi alla, även Sisko och Göran i soffan med lite snacks på bordet och bara satt och pratade och skrattade. Det var jättemysigt. Vi skulle spelat poäng Uno men tiden gick så fort från nio till halv tolv, så vi hann inte det. Men det var mysigt att bara sitta och snacka också.

Sen började grannarna ovanför oss tända lite fyrverkeriet så då stod vi vid fönstret och kollade på det, det var fräckt. När klockan började närma sig tolv så började vi gå neråt och ta på oss. Sen gick vi ut, Kevin tog mitt och hans glas. Sen skålade vi när klockan slog 00:00 och alla kramades och sa Gott Nytt År till varann. Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara så mycket smällare i Sandared som det var, så det var fint, det syntes fastän det var ett dåligt nyårsväder med snöblandat regn och blåst. Kevin hade tagit med sig en ljuslycka, ni vet sån man släpper upp i luften. Efter tolvslaget försökte Kevin och mamma tända den och sen skulle jag och Kevin skjuta upp den tillsammans och ta kort på det, det skulle vara så fint. De försökte och försökte, försökte få vindskydd och eld på den men det gick inte, den gick sönder tillslut. Det var för dålig väder, så det var lite synd. Efter att jag sagt hejdå och kramat Sisko och Göran så satte jag mig i Elon också gick jag och mamma med Kevin ner till hans hus där hans brorsa skulle smälla lite raketer. Där stod vi med Kevins brorsa och deras föräldrar och vi kramade varandra Gott Nytt År och tittade på de fina fyrverkerierna. Jag och Kevins skålade i alkoholfri champagne, det var lyxigt och kändes vuxet. Sen stod jag och Kevin på kulen i hans trädgård och kollade på ett jättefint fyrverkeri tillsammans, det var SÅ MYCKET fyrverkerier som någon i samhället smällde upp, det var så fint!

Det var en jättemysig nyårsafton med både Sisko, Göran och Kevin. Det var en speciell nyårsafton att skåla in det nya året med min bästa kompis Kevin, det var så mysigt! Jag är så tacksam över att jag har Kevin i mitt liv, han har gjort mitt 2018 till det bättre!

Det var såklart jättemysigt att skola in det nya året med mamma, Marko och Sisko och Göran också!

<3
Fyrverkerier!
Tolvslaget! :D
Nyår med bästa mamma! <3
Redo för nyår!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *