Mina förhoppningar på 2019

Jag hoppas och tror att mitt 2019 blir bra, kanske till och med kan toppa 2018. Det blir vad man gör det till! 2018 har varit fullt av fina minnen och äventyr, jag hoppas att 2019 kan bli ett år med fina minnen och äventyr också. Massor utav härliga garv och skratt kommer bli mitt 2019 hoppas jag. Jag hoppas också att jag får nya läsare på min blogg, det vore roligt. Sprida mitt budskap till ännu fler, och att fler ska känna till och få upp ögonen för människor med funktinshinder och minska på fördomarna.

Under 2018 har jag fått så mycket kärlek och omtanke av mina nära och kära, det har jag iförsig fått alla år som jag har funnits på denna jord men jag har verkligen känt hur mycket det gör med mig under 2018, att bli älskad för den jag är av familj, vänner och släckt – jag mår bättre och känner mig starkare. När jag får fina kommentarer av de jag har runt omkring mig och håller kär, eller när jag bara får ett dagscitat skickat till mig under dagen av någon då blir jag glad och känner mig så älskad och tänker att: ”det är fint att de tänker på mig – eller så om mig”. Det gör mig så glad och varm inombords.

Även om jag är så tacksam och glad över den kärleken och omtanken som jag får av mina nära och kära så vore det så härligt med en utanstående kärlek, en ungdomskärlek. Som jag kan lita på och som jag älskar och som älskar mig för den jag är. Människor runt omkring mig, vissa iallafall säger att jag är en liten romantiker, och det kan jag nog hålla med om. Jag gillar romantik, och det hoppas jag att han som blir tillsammans med mig i framtiden också gör! :)

Det måste inte hända 2019 men det får inte heller gå 10 år till tycker inte jag! Jag tycker att mitt förhållande i framtiden ska vara bra och hålla länge! Att man älskar varandra och är ärliga mot varandra, det är viktigt för mig i en relation! Jag ska inte ha för bråttom, kärleken kommer när den kommer! Kärlek är något fint!

Jag hoppas att jag får uppleva mer på RG och Storås under 2019, det kommer jag nog definitivt göra tror jag. Att jag blir ännu mera självständig, att jag har det roligt där jag är och är nöjd med livet helt enkelt!

Jag hoppas också på att alla mina nära och kära kommer få ett underbart 2019 – må bra och vara lyckliga! Mår de bra så mår jag bra! <3

Vad har ni för förhoppningar eller förväntningar på 2019?
Bookmark the permalink.

One Response to Mina förhoppningar på 2019

  1. Mormor says:

    Då du sprider så mycket kärlek och glädje till alla så är det ju naturligt att du får tillbaka det!😍 Önskar dig verkligen ett bra 2019!❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *