Tjejkväll med Frida

Min födelsedags present var att jag och Frida skulle ut på bio tillsammans och sen skulle vi gå på Pinchos igår. Den presenten blev jag jätteglad för, och det var så längesedan vi träffades ute bara hon och jag. Först gick vi på bio och filmen vi såg var ”Alice i spegellandet”, den var bra fast lite rörig. Sen gick vi till Pinchos. Vi fick ett mysigt bord. Pinchos är en speciell restaurang för det är världens första apprestaurang, det är coolt tycker jag. De hade jättefint där inne och mysigt.

Jag har aldrig varit där innan och inte Frida heller, så det var spännande. På bordet var det liksom två hyllor kan man kalla det för, som man fick ställa ”brickorna” med maten på. Ingen kom med maten till bordet så man fick hämta maten själv. Det är ganska små rätter så man behövde  beställa massor. Jag beställde inget annorlunda alls, friterade kyckling fingers, bläckfiskringar, grillad halomi, det var as gött. Jag trodde inte att jag skulle bli mätt på det, men jag blev propp mätt.

Sen gick vi lite och kollade på sommartorsdagen. När vi satt på restaurangen så dunkade i hela restaurangen för det var något hårdrocksband igår som spelade. Det var jättemycket folk. Men hårdrock är inte vår grej så vi stod  bara och titta där en liten stund, sen gick vi till Fridas bil för hon skulle skjutsa mig hem. Men vi gick genom parken först och det var jättemysigt för det var ett bugg band som spelades där så det var mycket folk där och på lekplatsen, det var mysigt.

Jag kom typ hem halv elva så det blev rätt sent, men det var en underbar kväll med mycket prat, det var inte tyst en sekund från oss båda! :) Tack Frida för en mysig kväll. En jättebra födelsedagspresent var det! :)

IMG_6628

Vår mat, mums.

Vår mat, mums.

Snart biotime, vi är redo! :)

Snart biotime, vi är redo! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Tjejkväll med Frida

  1. Frida Johansson says:

    Det var superkul Alice, det får vi göra om! :) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *